Kokemuksia

”Olemme tilanneet tapahtuma- ja simultaanitulkkausta sekä käännöspalveluita useilla eri kielillä, kuten englanniksi, japaniksi ja venäjäksi. Suomen Tulkkauspalvelun yhteyshenkilö hoiti asiat hyvin ja kaikki sujui aivan loistavasti – asiakkaana tuli turvallinen ja mukava olo. Kun asiat lähtivät etenemään, kaikki meni hyvin alusta loppuun asti. Olimme todella tyytyväisiä heidän palveluunsa ja toimintaansa.”

Taina Oksanen

Luovat Palvelut Oy

”Olimme tyytyväisiä teiltä tilaamaamme simultaanitulkkaukseen. Teimme tilauksen pika-aikataululla, mutta kaikki sujui mutkattomasti – saimme teiltä nopeasti tarjouksen sekä vahvistuksen tulkkauksen onnistumisesta.

Olemme teihin yhteydessä, mikäli tarvetta tulkkaukselle vielä jatkossa tulee. Kiitokset hyvästä palvelusta.”

Sanna Suomalainen

Sanoma Pro Oy

”Asiointi asiakaspalvelun kanssa sujui oikein hyvin. Palvelu oli nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa. Saatu tarjous oli selkeä. Tulkkauslaitteet toimivat hyvin ja tapahtumapaikalla ollut teknikko asiantunteva. Suosittelisin teitä ehdottomasti muillekin ja jatkossa otan tarpeen ilmetessä yhteyttä!”

Marjo Rinne

EHYT ry

”Minuun teki vaikutuksen laitteiden helppokäyttöisyys ja tulkkien ammattitaito

Leena Arvela-Hellén

Uudenkaupungin kaupunki

”Everything was perfect and even better. The interpreter had a really professional approach.Our guests were satisfied.

I would like to thank you for your help!”

Aleksandra Bobryk

HOLO Sp. j, Poland

”Tilaamamme ruotsi-suomi- ja suomi-ruotsi-käännökset olivat hyvätasoisia, ja myös vastapuoli on ollut tyytyväinen. Yhteistyö on ollut sujuvaa suuntaan ja toiseen, ja varsinaiset käännökset ovat saapuneet sovitun aikataulun mukaisesti. Erityisen tyytyväisiä olemme olleet käännösten laadukkuuteen.”

Marko Isojärvi

Steel-Kamet Oy

”Tilasimme Suomen Tulkkauspalvelulta simultaanitulkkauksen ja oikolukupalvelun edustajatapahtumaan, minkä ansiosta mahdollisimman moni pääsi osallistumaan tapahtumaan. Koko ajan tuntui olevan ammattitaitoinen tulkkaus käynnissä. Minulle tuli tunne, että toiminta on hyvin ammattitaitoista ja kaikki toimi tapahtumassa hyvin.”

Tarja Vuolevi-Mykkänen

Honkarakenne Oyj

”Teemme yhteistyötä Suomen Tulkkauspalvelu Oy:n kanssa lähes viikoittain, tilaamme heiltä puhelintulkkausta ja käännöstöitä. Yhteistyö on meille iso apu, sillä tarvitsemme paljon etenkin puhelintulkkauksia. Olemme aina saaneet heiltä ystävällistä asiakaspalvelua, ja tarvittaessa he ovat pystyneet järjestämään tulkkauksen hyvinkin lyhyellä varoitusajalla.”

Tarja Ollila

Asianajotoimisto Annia Oy

”Olemme tilanneet tulkkauspalveluita useita kertoja silloin, kun tulkkaus on ollut tarpeellista. Olemme aina saaneet tiedon tulkkauksen toteutumisesta nopeasti yhteydenoton jälkeen. Palvelu on ollut joustavaa ja yhteistyömme jatkuu.”

Leena Pietiläinen

Tapaamispaikka Poukama

”Kiitos todella paljon nopeasta toiminnasta. Kyselin monesta eri käännösfirmasta, mutta koska teiltä tuli nopeinta palvelua valitsin teidät. Jatkakaa samaan malliin.”

Janne Keskitalo

Janne Keskitalo

”Tilaukseni puhelintulkkauksesta sujui parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos tulkille.”

Pasi Leinonen

Asianajotoimisto Pasi Markus Leinonen Oy

”Asiointi oli helppoa, nopeaa ja selkeää!
Kokonaisuudessaan kaikki sujui todella hyvin, joustavasti ja luotettavasti, kiitos!”

Katri Luomanpää

Confedent International

”Kiitos teille erinomaisesti järjestetystä ja ammattimaisesta tulkkauspalvelusta. Voin suositella tulkkauspalveluani lämpimästi muillekin tämän kokemukseni perusteella”

Anna-Kaisa Nikkilä

Kiitän Suomen Tulkkauspalvelua erittäin korkeatasoisesta, ystävällisestä ja asiantuntevasta asiakaspalvelusta!

Yrityksellä on erittäin toimiva hinnoittelu, selkeät toimitusajat, nopea vastausaika kyselyihin.

Vertailin monta eri toimijaa markkoinoilla ja Suomen Tulkkauspalvelu on ehdottomasti paras ja suosittelen tulkkauspalveluna kaikille muillekin!

Roman Lauri Tuomisto

”Asiakaspalvelu loistava! Tosi hyvin olette palvelleet siitä huolimatta, että meillä on kauheeta säätämistä välillä.

Tulkki on ihan timantti! Meidän enkunkieliset työntekijät ovat olleet tosi tyytyväisiä käännöksen laatuun. ”

Essi Isohanni

Vincit

”Kiitos hyvin toimineesta tulkkauspalvelusta! Tiukasta aikataulusta huolimatta kaikki sujui tosi hyvin. ”

Tiina Kärki

Helsingin Yliopisto

Asiointi sujui mainiosti. Olette joustava toimija ja tulkkaus oli laadukasta.

Marina Sirola

Eläketurvakeskus

”Asiointi sujui asiakaspalvelun kanssa sujuvasti ja nopeasti ja kaikki tarvittavat tiedot saatiin kätevästi Suomen Tulkkauspalvelulta. Tilasimme simultaanitulkkauksen englannista venäjäksi ja päittäin. Tulkkauspalvelu toimi erittäin hyvin ja asiakkaammekin oli todella tyytyväinen ja sanoi, että tulkit olivat päteviä. Suosittelisin.”

Essi Maaninka

Valve Branding Oy

”Asiointi asiakaspalvelun kanssa sujui hyvin.

Asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä tulkkaukseen.”

Mari Juka

Yamaha Motor Finland

”Simultaanitulkkaus onnistui loistavasti. Tekniikka toimi, oli asennettu ajoissa, ja työntekijät olivat ammattimaisia. Tulkkaajat osasivat esittää toiveita jotka paransivat heidän työtään. Meille oli koko ajan selvää mitä tulee tapahtumaan ja milloin.”

Tapio Kumpula

Helsingin kaupunki