Konsekutiivitulkkaus

Varaa kaksikieliseen konferenssiin konsekutiivitulkkaus

Kaksikielisen konferenssin tulkkaus hoituu parhaiten laadukkaan konsekutiivi- eli peräkkäistulkkauksen avulla. Tarjoa kaikille osallistujille mahdollisuus ymmärtää konferenssin tai muun puhetilaisuuden sisältö.

Konsekutiivitulkkaus tarkoittaa sitä, että puhuja ja tulkki esiintyvät vuorotellen 1-5 minuutin ajan. Tämä menetelmä on selkeästi paras vaihtoehto  kaksikielisiin tapahtumiin, joissa kääntämiselle on varattu riittävästi aikaa. Ammattimaiset tulkkimme ovat varmoja esiintyjiä ja selkeäsanaisia puhujia, joten konferenssi tai muu puhetilaisuus hoituu kokenein ottein.

Kerro meille, millaista tilaisuutta olet järjestämässä ja me etsimme sinulle sopivan ratkaisun!

Simultaani-, kuiskaus- vai konsekutiivitulkkaus?

Valitse oikea tulkkauspalvelu tilaisuuteesi!

Mitä laitteita konsekutiivitulkkaus vaatii?

Peräkkäistulkkauksessa ei tarvita erillisiä tulkkauslaitteita, mutta mikrofonit ja äänentoistolaitteet voivat olla tarpeen, jotta taataan puhujille ja yleisölle hyvä kuuluvuus. Toimitamme kaikki tarvittavat laitteet paikan päälle, jotta konferenssi sujuu mahdollisimman mutkattomasti.

Kannattaa huomioida, että konsekutiivitulkkaus vaatii kaksinkertaisen ajan, sillä käytännössä kaikki puheet pidetään kaksi kertaa. Lisäksi on hyvä huomioida, että yksi tulkki pystyy kääntämään kerrallaan tunnin verran, joten pidempiin tilaisuuksiin on hyvä varata useampi tulkki.

Mitä muita tulkkausmenetelmiä puhetilaisuuksissa voidaan käyttää?

Tutustu myös muihin tulkkausvaihtoehtoihin, joita voit hyödyntää monikielisessä konferenssissa tai muussa puhetapahtumassa. Ammattitaitoiset tulkkimme auttavat sinua kaikissa tilanteissa. Jos tilaisuudessa on monikielistä yleisöä ja aikaa on rajatusti, valitse simultaanitulkkaus, jossa puhuja ja tulkki puhuvat yhtä aikaa ja käännös menee suoraan kuulijan kuulokkeisiin. Jos yleisössä on vain muutama tulkkia tarvitseva ihminen, on kuiskaustulkkaus hyvä valinta.

Simultaanitulkkaus

Kuiskaustulkkaus

 

Tarvitsetko laadukasta ja ammattitaitoista konsekutiivitulkkausta?

Klikkaa alla olevaa nappia ja kerro meille tulevasta tapahtumastasi. Teemme teille tarjouksen!