Kuiskaustulkkaus

Varaa konferenssiin kuiskaustulkkaus

Jos puhetilaisuudessa on enintään kaksi tulkkausta tarvitsevaa henkilöä, paras valinta on kuiskaustulkkaus. Meidän kauttamme varaat kätevästi laadukkaan kuiskaustulkkauksen, jossa tulkkimme kääntää lähellään istuville ihmisille esiintyjän puhetta samanaikaisesti kuiskaamalla tai hiljaisella äänellä. Tarjoa kaikille tilaisuuteen osallistuville mahdollisuus ymmärtää esityksiä omalla kielellään.

Kuiskaustulkkaus toimii parhaiten 1-2 henkilölle. Jos tulkkausta tarvitsevia on enemmän, kannattaa tutustua muihin tulkkipalveluihimme. Autamme sinua kaikissa tilanteissa, joten kerro meille, millaista tilaisuutta olet järjestämässä ja millaista tulkkausapua kaipaat!

Mitä laitteita kuiskaustulkkaus vaatii?

Kuiskaustulkkauksessa ei tarvita erillisiä tulkkauslaitteita, sillä tulkkaus tapahtuu hiljaisella äänellä muutamalle lähellä istuvalle ihmiselle. Kannattaa huomioida, että kuiskaustulkkaus onnistuu vain, jos tulkkausta tarvitsevia ihmisiä on enintään kaksi. Jos yleisössä on useampia tulkkausta tarvitsevia, kannattaa tutustua simultaanitulkkauspalveluumme, jonka laitteisto mahdollistaa kuulokkeiden kautta tapahtuvan tulkkauksen.

Kuiskaustulkkauksessa on hyvä huomioida lähellä istuvat ihmiset, jotta heidän keskittymisensä ei häiriinny. Lisäksi kannattaa muistaa, että kuiskaaminen on äänihuulille raskasta, joten pidempään tilaisuuteen kannattaa varata useampi tulkki.

Mitä muita tulkkausmenetelmiä voit tilata?

Kannattaa tutustua myös muihin tulkkausvaihtoehtoihimme, joita voi käyttää monikielisessä konferenssissa tai muussa puhetapahtumassa. Tulkkimme ovat ammattitaitoisia ja kokeneita, ja puhuvat useita kieliä. Jos tilaisuudessa on monikielistä väkeä ja aikaa on rajatusti, valitse simultaanitulkkaus, jossa puhuja ja tulkki puhuvat yhtä aikaa ja tulkkaus kulkeutuu suoraan kuulijan kuulokkeisiin. Jos tilaisuus on selkeästi kaksikielinen ja aikaa on enemmän, kannattaa tutustua konsekutiivitulkkaukseen, jossa puhuja ja tulkki puhuvat vuorotellen.

Tarvitsetko laadukasta ja ammattitaitoista konsekutiivitulkkausta?

Klikkaa alla olevaa nappia ja kerro meille tulevasta tapahtumastasi. Teemme teille tarjouksen!

Simultaani-, kuiskaus- vai konsekutiivitulkkaus?

Valitse oikea tulkkauspalvelu tilaisuuteesi!