Käännöspalvelu

Laadukas käännöspalvelu kaikkiin sisältöihin

Olemme moderni ja ketterä käännöspalvelun tarjoaja, joka tekee laadukkaita käännöksiä ja kielentarkistuksia yli 80 kielellä. Palvelumme on tarkoitettu viranomaisille ja yrityksille, joten olipa kyseessä mikä tahansa teksti, verkkosivu, asiakirja tai esite, käännämme sen tarpeidesi mukaan. Käännöspalvelumme toimii 24/7, ja auttaa sinua joustavasti ympäri Suomen.

Olemme suomalainen käännöspalvelu, joka on saanut asiakkailta kiitosta laadusta ja ihmisläheisestä toimintatavasta. Meillä on kokemusta monilta erikoisaloilta, kuten sijoittaja- ja markkinointiviestinnästä, juridiikasta ja julkishallinnosta. Lisäksi tekniikka, rakentaminen, ympäristöala, lääketiede ja biotekniikka sekä monet muut toimialat ovat meille tuttuja. Etsimme sinulle aina parhaiten sopivan ammattilaisen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeestasi, niin etsimme sinulle sopivan kääntäjän!

Auktorisoitu kääntäjä auttaa virallisissa yhteyksissä

Meidän kauttamme saat myös auktorisoidut käännökset eli viralliset käännökset, jotka ovat laillisesti päteviä. Auktorisoitu kääntäjä on tutkinnon suorittanut kääntämisen asiantuntija, jolle on myönnetty oikeus vahvistaa käännöksiä laillisesti päteviksi. Auktorisoitu kääntäjä kääntää esimerkiksi todistuksia, viranomaisten päätöksiä tai muita viranomaisille toimitettavia asiakirjoja.

Lue lisää!

Tarkista auktorisoidun käännöksen saatavuus

”Tilaamamme ruotsi-suomi- ja suomi-ruotsi-käännökset olivat hyvätasoisia, ja myös vastapuoli on ollut tyytyväinen. Yhteistyö on ollut sujuvaa suuntaan ja toiseen, ja varsinaiset käännökset ovat saapuneet sovitun aikataulun mukaisesti. Erityisen tyytyväisiä olemme olleet käännösten laadukkuuteen.”

Marko Isojärvi

Steel-Kamet Oy

Käännöspalvelu kääntää:

– todistukset

– sopimukset

– huolinta-asiakirjat

– kauppakirjeenvaihto

– käyttö- ja huolto-ohjeet

– maksuliikenneasiakirjat

– asiakaslehdet

– raportit

– verkkosivut

– vuosikertomukset

– tiedotteet

Ennen käännöstyön aloittamista saat meiltä sitovan hintatarjouksen ja tiedon toimitusajasta. Käännöspäivystyksemme on tukenasi 24/7, joten kykenemme reagoimaan kyselyihin nopeallakin aikataululla.