Asioimistulkkaus

Meiltä laadukas asioimistulkkaus kaikkiin arjen tilanteisiin

 

Toimimme apuna viranomaisen ja asiakkaan välisessä keskustelussa, jotta osapuolet ymmärtävät toisiaan. Jos tarvitset tulkkausapua esimerkiksi päivittäisten asioiden hoitoon, käänny rohkeasti meidän puoleemme. Asioimistulkkaus voidaan toteuttaa joustavasti, nopealla aikataululla ja edulliseen hintaan. Meitä sitoo täysi vaitiolovelvollisuus, joten asiasi pysyy visusti turvassa.

Asioimistulkkausta voidaan tarvita arjen asioiden hoitamisen lisäksi esimerkiksi haastattelu- tai kuulustelutilanteessa sekä erilaisissa neuvotteluissa. Laajasta ammattilaisten joukosta löydämme avuksesi juuri sopivan henkilön. Puhumme yli 80:tä eri kieltä ja toimimme ympäri Suomen!

Valikoimastamme löytyy läsnäolotulkkaus, puhelintulkkaus tai videotulkkaus, joten kerro meille tarpeesi, niin etsimme sinulle sopivan ratkaisun.

”Olemme tilanneet tulkkauspalveluita useita kertoja silloin, kun tulkkaus on ollut tarpeellista. Olemme aina saaneet tiedon tulkkauksen toteutumisesta nopeasti yhteydenoton jälkeen. Palvelu on ollut joustavaa ja yhteistyömme jatkuu.”

Leena Pietiläinen

Tapaamispaikka Poukama

PALVELUMME

Läsnäolotulkkaus

Jos tarvitset apua asioiden hoitoon tai muuhun kielitaitoa vaativaan tilanteeseen, ota meihin yhteyttä. Teemme läsnäolotulkkausta joustavasti ympäri Suomen. Ammattitaitoiset tulkkimme auttavat sinua kaikissa tilanteissa, yli 80:llä kielellä. Meitä sitoo vaitiolovelvollisuus, joten voit huoletta luottaa siihen, että asiasi pysyvät salassa.

Puhelintulkkaus

Meiltä voit tilata myös puhelintulkkausta! Puhelintulkkaus sopii tilanteisiin, joissa tulkkausapua tarvitaan kiireisesti, tulkkaus on lyhyehkö ja tulkin ei tarvitse välttämättä olla paikan päällä. Menetelmää käytetään esimerkiksi asioimisen apuna.

Puhelintulkkaus voidaan sopia nopeallakin aikataululla ja tarjota edullisempaan hintaan, sillä matkakustannuksia ei synny.

Videotulkkaus

Voimme toteuttaa myös videotulkkausta, jos kaipaat apua arjen asiointiin tai muuhun tulkkausta vaativaan tilanteeseen, ja kaipaat tueksesi videoyhteyttä. Ratkaisu mahdollistaa korkealaatuisen visuaalisen etätulkkauksen kaikkialle Suomeen ja myös ulkomaille. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille, millaisessa tilanteessa tarvitset apua.