Tulkkipalvelu

Tulkkipalvelu lähellä sinua

Olemme moderni ja ketterä toimija, joka tarjoaa tulkkipalvelua asiakkaan tarpeita kuunnellen. Kerro meille, millaista apua tarvitset, ja me etsimme sinulle tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Palvelemme yli 80 kielellä arjen asioiden hoidossa, monikielisissä yleisötilaisuuksissa ja vaativissakin oikeustilanteissa.

Tarjoamme monipuolisia tulkkipalveluita erilaisiin tarpeisiin, kuten konferensseihin- ja muihin puhetilaisuuksiin sekä erilaisen asioimisen avuksi. Laadukas ja ammattitaitoinen tulkkipalvelu on tarkoitettu niin viranomaisille kuin yrityksille. Viranomaistahoja voivat olla esimerkiksi poliisilaitokset, tuomioistuimet, vastaanottokeskukset, sosiaalivirastot, terveyskeskukset tai pakolaisneuvontapalvelut.

Olemme suomalainen yritys, joka tarjoaa tulkkipalvelua ympäri Suomen. Asiakkaamme ovat olleet meihin erittäin tyytyväisiä.

”Olimme tyytyväisiä teiltä tilaamaamme simultaanitulkkaukseen. Teimme tilauksen pika-aikataululla, mutta kaikki sujui mutkattomasti – saimme teiltä nopeasti tarjouksen sekä vahvistuksen tulkkauksen onnistumisesta.

Olemme teihin yhteydessä, mikäli tarvetta tulkkaukselle vielä jatkossa tulee. Kiitokset hyvästä palvelusta.”

Sanna Suomalainen

Sanoma Pro Oy

PALVELUMME

Läsnäolotulkkaus

Läsnäolotulkkauspalveluja käytetään päivittäisten asioiden hoidossa, kun viranomainen, yksityishenkilö tai yritys tarvitsee tulkkausapua. Tyypillisiä asioimistulkkaustilanteita ovat arjen asioimisen lisäksi esimerkiksi haastattelut, kuulustelut ja neuvottelut.

Konferenssitulkkaus

Konferenssitulkkaus mahdollistaa sen, että kaikki konferenssiin tai muuhun yleisötilaisuuteen osallistuvat ymmärtävät puheiden sisällön. Tarjoamme simultaanitulkkaustakonsekutiivitulkkausta. Meiltä saat myös tulkkauslaitteet!

Puhelintulkkaus

Teemme asioimistulkkausta joustavasti myös puhelimen välityksellä, jos asiakas tarvitsee apua eri kielillä kommunikointiin eikä tulkin fyysinen läsnäolo ole välttämätöntä. Puhelintulkkaus on nopea ja edullinen tapa asioiden hoitamiseen.

Oikeustulkkaus

Oikeustulkkausta voidaan tarvita erilaisiin juridisiin tilanteisiin. Oikeustulkkaus on yleensä konsekutiivitulkkausta tai simultaanitulkkausta. Tulkilta vaaditaan ehdotonta puolueettomuutta ja juridiikan tuntemusta.

Simultaani-, kuiskaus- vai konsekutiivitulkkaus?

Valitse oikea tulkkauspalvelu tilaisuuteesi!