Konferenssitulkkaus

Meiltä laadukas konferenssitulkkaus: simultaani-, konsekutiivi- ja kuiskaustulkkaus

Simultaanitulkkaus

Monikieliset tulkkimme hoitavat konferenssitulkkauksen korkealla ammattitaidolla avaimet käteen -periaatteella. Teemme simultaani- eli samanaikaistulkkausta, jossa puhuja ja tulkki puhuvat yhtä aikaa, mutta tulkattu versio menee suoraan sitä tarvitsevien kuulijoiden korvanappeihin. Tarjoamme tähän myös laadukkaan laitteiston, tuomme sen paikan päälle ja kytkemme toimintaan. Monikielinen konferenssi ei voisi sujua tämän helpommin!

Lue lisää

Konsekutiivitulkkaus

Kaksikielinen konferenssitulkkaus hoituu laadukkaan konsekutiivi- eli peräkkäistulkkauksen avulla. Konsekutiivitulkkaus toimii siten, että puhuja ja tulkki puhuvat vuorotellen muutaman minuutin kerrallaan. Loistavat tulkkimme ovat varmoja esiintyjiä ja selkeäsanaisia puhujia, joten konferenssi tai muu yleisötilaisuus hoituu kokenein ottein. Tarjoa kaikille kuulijoille mahdollisuus ymmärtää puheen sisältö ja varaa konsekutiivitulkkaus.

Lue lisää

Kuiskaustulkkaus

Tarvitsetko tulkkausta enintään kahdelle henkilölle puhetilaisuudessa? Meidän kauttamme varaat kätevästi laadukkaan kuiskaustulkkauksen, jossa tulkkimme kääntää lähellään istuville ihmisille puhetta samanaikaisesti kuiskaamalla tai hiljaisella äänellä. Ammattitaitoiset tulkkimme puhuvat useita kieliä, joten ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lue lisää

Tulkkauslaitteet

Tarjoamme sinulle simultaanitulkkauspalvelun avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että tarjoamme käyttöösi myös laadukkaan tulkkauslaitteiston. Simultaanitulkkauksessa käytetään äänieristettyjä tulkkauskoppeja ja laitteita, joilla tulkin puhe välitetään kuuntelijoiden kuulokkeisiin. Meiltä saat kerralla koko palvelun: kuljetamme laitteet paikan päälle, viritämme ne käyttövalmiiksi ja tulkkaamme tilaisuuden sitä kaipaaville yleisön jäsenille.

Lue lisää