KONFERENSSITULKKAUS

Tarjoamme laadukasta konferenssitulkkausta juuri sinun tarpeisiisi!

Simultaanitulkkaus, kuiskaustulkkaus, konsekutiivitulkkaus ja tulkkauslaitteet – kaikki kätevästi samasta paikasta!

Tarvitsetko tulkkausapua monikielisiin konferensseihin, kaksikielisiin tilaisuuksiin tai tulkkausta vain muutamalle osallistujalle? Vastaus tarpeisiisi on laadukas konferenssitulkkaus! Suomen Tulkkauspalvelu Oy tarjoaa laadukasta ja monipuolista konferenssitulkkausta juuri sinun tilaisuutesi tarpeet huomioiden. Meiltä saat laadukasta simultaanitulkkausta monikielisiin konferensseihin, ammattitaitoista konsekutiivitulkkausta kaksikielisiin kokouksiin, yksilöllistä kuiskaustulkkausta pieniin tapahtumiin sekä kaikkiin tilaisuuksiin sopivat tulkkauslaitteet. Jatka lukemista, ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva konferenssitulkkauksen muoto!

Simultaanitulkkaus

Laadukkaassa simultaani- eli samanaikaistulkkauksessa puhujan ja tulkin puhe tapahtuu yhtä aikaa, ja tulkattu versio menee suoraan sitä tarvitsevien kuulijoiden korvanappeihin. Lue lisää!

Kuiskaustulkkaus

Kuiskaustulkkaus on simultaanitulkkausta edullisempi vaihtoehto. Kuiskaustulkkaus tehdään kannettavalla laitteistolla tai ilman.

Tämä menetelmä sopii kuitenkin paremmin pienempiin yleisötilaisuuksiin. Lue lisää!

Konsekutiivitulkkaus

Ammattitaitoisessa konsekutiivitulkkauksessa puhuja ja tulkki puhuvat vuorotellen, jolloin kaikilla kuulijoilla on mahdollisuus ymmärtää puheen sisältö. Lue lisää!

Tulkkauslaitteet

Tarjoamme käyttöösi myös laadukkaan tulkkauslaitteiston, kuten äänieristetyt tulkkauskopit, laitteet ja kuulokkeet simultaanitulkkaukseen, mikrofonit ja vastaanottimet kuiskaustulkkaukseen sekä mikrofonit ja äänentoistolaitteet konsekutiivitulkkaukseen. Lue lisää!

Simultaani-, kuiskaus- vai konsekutiivitulkkaus?

Valitse oikea tulkkauspalvelu tilaisuuteesi!

Konferenssitulkkausta kaikenlaisiin tarpeisiin!

Simultaanitulkkaus eli samanaikaistulkkaus on monikielisten konferenssien, kokousten ja muiden tapahtumien kuningas! Se mahdollistaa jokaiselle kuulijalle tasavertaisen mahdollisuuden ymmärtää tapahtumien sisältö heidän omalla äidinkielellään. Simultaanitulkkauksen vahvuuksia ovat samanaikainen puhe ja tulkkaus äänieristetystä kopista vain tulkkausta tarvitsevien osallistujien kuulokkeisiin, jolloin tulkkaus ei häiritse muita osallistujia, sekä kääntämismahdollisuus usealle eri kielelle. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista simultaanitulkkausta ja siihen sopivat tulkkauslaitteet juuri sinun tarpeesi huomioiden. Jätä monikielisten tilaisuuksiesi tulkkauksesta huolehtiminen meille!

Pieniin tilaisuuksiin paras vaihtoehto on hiljainen kuiskaustulkkaus, jossa tulkki kääntää tilaisuuden puhetta samaan aikaan puheen kanssa kuiskaamalla tai hiljaisella äänellä vain tulkkausta tarvitseville osallistujille. Kuiskaustulkkausta voidaan tehdä laitteistolla tai ilman. Kuiskaustulkkaus on loistava tapa saada henkilökohtaista tulkkausta sitä tarvitsevan henkilön omalla äidinkielellä, ja se sopii parhaiten pienempiin tilaisuuksiin. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista kuiskaustulkkausta sekä siihen sopivat tulkkauslaitteet juuri sitä tarvitseville henkilöille!

Konsekutiivitulkkaus eli peräkkäistulkkaus on loistava vaihtoehto kaksikielisiin, vuorovaikutteisiin tapahtumiin, kuten kokouksiin. Konsekutiivitulkkaus mahdollistaa sen, että kaikki kokoukseen osallistujat ymmärtävät tilaisuuden sisällön, sillä puhuja ja tulkki puhuvat vuorotellen 1-5 minuutin ajan. Konsekutiivitulkkaus on oikea valinta silloin, kun kaksikieliseen tapahtumaan tai kokoukseen on varattu riittävästi aikaa, sillä puhe toistuu kaksi kertaa. Ammattitaitoiset ja esiintymisvarmat tulkkimme tulkkauslaitteineen pitävät huolen kaksikielisen tapahtumasi viestin välittämisestä molempien kielien edustajille heidän omilla äidinkielillään!

Tarjoamme myös kuhunkin konferenssitulkkaustilanteeseen juuri siihen sopivat tulkkauslaitteet kätevästi paikan päälle toimitettuna ja asennettuna sekä takuuvarmasti ammattitaitoisen tulkkauskokemuksen. Avaimet käteen -periaatteemme takaa sen, että sinä voit keskittyä olennaiseen eli itse tapahtumaan sekä sen sisältöön ja osallistujiin. Laadukkaat ja kattavat tulkkauslaitteemme yhdessä ammattitaitoisten tulkkiemme ja tulkkauksemme kanssa tarjoavat konferenssin osallistujille miellyttävän kokemuksen, jotta he voivat keskittyä nauttimaan tilaisuudesta!

Simultaanitulkkaus tarvitsee äänieristetyt tulkkauskopit ja laitteet, joiden avulla puhe välittyy tulkkausta tarvitsevien osallistujien kuulokkeisiin. Mikrofonit ja kuulokkeet kuuluvat pakettiin. Konsekutiivitulkkauksen osalta on hyvä varmistaa äänen kuuluminen mikrofonien ja äänentoistolaitteiden avulla, jotka toimitamme paikalle puolestasi.

Kuiskaustulkkauslaitteisto sisältää mikrofonit tulkeille sekä vastaanottimet tulkkausta tarvitseville henkilöille. Ilman laitteita tapahtuva kuiskaustulkkaus sopii parhaiten sellaisiin tilaisuuksiin, jossa tulkkausta tarvitsevia henkilöitä on korkeintaan kaksi. Meiltä saat myös tarvittaessa tulkkausteknikon tai äänitarkkailijan palveluita. Olivatpa tulkkaukseen liittyvät tarpeesi minkälaisia tahansa, Suomen Tulkkauspalvelu Oy pitää huolen konferenssiesi, kokoustesi ja muiden tapahtumiesi sisällön ammattitaitoisesta välittämisestä kaikille osallistujille heidän omilla äidinkielillään!

Suomen Tulkkauspalvelu Oy tarjoaa laadukasta, ammattitaitoista ja yksilöllistä konferenssitulkkausta erilaisiin tapahtumiin useilla eri kielillä ja paikkakunnilla. Ota yhteyttä, niin tarjoamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden!

Lue lisää ja pyydä maksuton tarjous konferenssitulkkauksesta: