Tulkkauslaitteet

Tulkkauslaitteet simultaanitulkkauksen tueksi

Hoidamme kaikki konferenssitulkkaustilanteet avaimet käteen -periaatteella, jolloin sinä voit keskittyä ainoastaan tapahtuman kulkuun ja vieraisiin. Toimitamme paikan päälle tarvittavat tulkkauslaitteet, asennamme ne käyttövalmiiksi ja hoidamme tulkkauksen vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella.

Simultaanitulkkauksessa eli samanaikaistulkkauksessa käytetään äänieristettyjä tulkkauskoppeja ja laitteita, joilla tulkin puhe välitetään kuuntelijoiden kuulokkeisiin. Simultaanitulkkaus vaatii tulkilta kovaa keskittymistä, jolloin myös tulkkaustekniikan on toimittava moitteettomasti.

Meiltä saat kerralla koko palvelun: kuljetamme tulkkauslaitteet paikan päälle, vastaamme tekniikasta ja tulkkaamme tilaisuuden sitä kaipaaville yleisön jäsenille. Kerro meille millaista tilaisuutta olet järjestämässä, niin etsimme sinulle sopivat menetelmät ja tulkkauslaitteet

Mihin tulkkauslaitteita tarvitaan?

Tulkkauslaitteita käytetään simultaanitulkkauksen apuna, jotta kielikäännös kulkeutuu vain sitä tarvitsevien henkilöiden kuulokkeisiin. Näin konferenssi etenee nopeammin, kun tulkkausta ei tehdä koko yleisölle vuoropuheluna puhujan kanssa. Näin myös muu yleisö saa keskittyä tilaisuuteen rauhassa.

Tulkkauslaitteet sisältävät äänieristetyt kopit, jossa tulkki istuu ja kääntää mikrofoniin kuulemaansa puhetta. Hänen äänensä kulkeutuu yleisössä istuvien tulkkausapua tarvitsevien kuulokkeisiin. Tulkkauslaitteistoon sisältyy mikrofonit ja kuulokkeet.

Me hoidamme kaiken tekniikan, joten voit keskittyä pelkästään tilaisuuden kulkuun!

Meiltä myös laadukas konferenssitulkkaus

SIMULTAANITULKKAUS

KUISKAUSTULKKAUS

KONSEKUTIIVITULKKAUS

Simultaani-, kuiskaus- vai konsekutiivitulkkaus?

Valitse oikea tulkkauspalvelu tilaisuuteesi!