Varaa tulkki tilausjärjestelmän kautta

Kirjaudu tilausjärjestelmään hallitaksesti tilaukset. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, voit helposti luoda uuden. Tunnus on maksuton.

Miksi ottaa uusi tilausjärjestelmä käyttöön?

  1. Nopeampi tilaaminen: Tunnuksen avulla voi tallentaa tärkeät tiedot, kuten yhteystiedot ja usein toistuvat tiedot. Tämä nopeuttaa tilausten tekemistä, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat valmiina.
  2. Tilaushistorian hallinta: Tunnus mahdollistaa helpon pääsyn aiempiin tilauksiin ja niiden seurantaan. Tämä auttaa tilaajaa pitämään kirjaa ja viittaamaan aiempiin varauksiin tarpeen tullen.
  3. Tiedon tallennus: Voit tallentaa erityistoiveita ja tarpeita tunnuksesi alle, jotta ne ovat aina saatavilla tilauksia tehdessäsi. Tämä vähentää virheiden mahdollisuutta ja varmistaa, että tulkkauskokemuksesi on mahdollisimman sujuva.
  4. Yksinkertainen yhteydenpito: Tunnus tarjoaa helpon tavan ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli ilmenee kysymyksiä tai tarvitsette tukea. Tämä parantaa tilaajan turvallisuutta ja luottamusta palveluun.
  5. Tietosuoja ja turvallisuus: Tunnus tuo lisäkerroksen tietosuojaa ja turvallisuutta. Se auttaa varmistamaan, että tilauksesi ja henkilötietosi säilyvät turvassa, ja voit hallita niitä paremmin.
Haluan tehdä varauksen ilman tunnusta